Werken bij Jules Goossens

Werken bij Jules Goossens Bliksembeveiliging is uitdagend, professioneel en prikkelend. Tenminste, als je ontwikkeling, ambitie en vooruitgang belangrijk vindt. Net als goede arbeidsvoorwaarden, leuke extra’s op dit gebied en een standvastig beleid waarmee
Jules Goossens al meer dan 115 jaar een betrouwbare werkgever is.

Jules Goossens telt circa 60-80 medewerkers die samen bijdragen aan het succes van het bedrijf. De professionele, maar informele, no-nonsense bedrijfscultuur zorgt ervoor dat de communicatielijnen kort zijn en eenieder binnen zijn functie slagvaardig kan werken.

Jules Goossens biedt alle medewerkers die aan het begin van hun loopbaan staan een passend opleidingsplan. Uitgangspunt hierbij vormen de ambities van Jules Goossens en je eigen ambities om door middel van persoonlijke groei steeds beter te presteren. Maar ook medewerkers die al een tijdje meelopen koesteren wij. Zo maken wij graag gebruik van de kennis van onze door de wol geverfde monteurs door hen in te zetten als Leermeesters, wat nodig is omdat wij een Erkend Leerbedrijf zijn.

Opleidingsbedrijf Installatiewerk verzorgt de instroom en opleiding van jeugdige medewerkers voor ruim 630 bedrijven waar Jules Goossens er een van is. Leerling-medewerkers volgen een opleiding via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL).

Goed en degelijk werk leveren kun je alleen als je over een goede gezondheid beschikt. Vandaar ook onze deelname aan Bedrijfsfitness Nederland, waardoor al onze medewerkers een op maat gesneden fitness- cq. sportprogramma kunnen volgen bij hen in de buurt. Ook met betrekking tot andere aspecten van arbeidsvoorwaarden volgen we nieuwe ontwikkelingen waar mogelijk. We kunnen dan ook spreken over een eigentijdse mix van flexibiliteit en stabiliteit in het Jules Goossens’ arbeidsvoorwaardenpakket.

Dus, wil jij een bijdrage leveren aan het verdere succes van Jules Goossens? Kijk dan hieronder of er een passende vacature voor je is en reageer direct. Voor een open sollicitatie kun je uiteraard ook altijd je cv mailen naar hrm@julesgoossens.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Openstaande vacatures

Werkvoorbereider Bliksembeveiliging


Inspecteur NEN3140 / Bliksembeveiliging


Eerste Monteurs Aarding/Bliksembeveiliging


Monteurs Aarding/Bliksembeveiliging