Safety, Sustainability & Quality

Deze begrippen zitten alle medewerkers van Jules Goossens in de genen. Veilig werken kan altijd naar een hoger niveau worden gebracht. Het is een must om hierin voortdurend te streven naar verbetering. Niet alleen omdat het altijd veiliger kan, maar zeker ook omdat voortdurend de wereld om ons heen verandert en dus ook de situatie op ons werk. Mee veranderen en verbeteren is noodzakelijk om onder wijzigende omstandigheden steeds zo veilig mogelijk te blijven werken.

Duurzaamheid heeft niet alleen betrekking op milieubewuste bedrijfsvoering of minimalisatie van CO2-uitstoot. Ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde wijze is duurzaam in zichzelf. Wij zoeken steeds naar de optimale oplossing voor dit moment met zorg voor de toekomst van onze klanten, onze medewerkers en onze brede omgeving.

Kwaliteit is pas kwaliteit als u als klant ons beoordeelt als ‘beter dan u had verwacht’. Dat is waar we continu naar streven. De diverse kwaliteitssystemen die we hanteren, borgen de objectieve meting van basiskwaliteit. Het eindoordeel van onze klanten brengt ons tot topkwaliteit.