Advies en ontwerp bliksembeveiliging

Wanneer u overweegt bliksembeveiliging aan te leggen wilt u een onafhankelijk advies. Jules Goossens adviseert u en ontwerpt de beveiliging als neutrale partij. Dat begint altijd met een risicoanalyse, die we uitvoeren volgens de vastgestelde norm NEN-EN-IEC 62305. Daarnaast weten we exact wat de overige wet- en regelgeving vertelt over bliksembeveiliging. Bovenaan staat altijd het veilig werken, de kwaliteit van de bliksembeveiliging en het maatwerk: een blikseminstallatie afgestemd op uw organisatie. 
Het team van Jules Goossens werkt enkel met professionals en beschikt over moderne ontwerptechnieken. 
 
De digitale tekeningen visualiseren hoe de bliksembeveiliging er bij uw specifieke gebouw of object uit komt te zien, welke slimme oplossingen er mogelijk zijn en hoe het totale plaatje eruit komt te zien. Niet alleen de bliksemafleiding, maar ook de potentiaalvereffening, de overspanningsbeveiliging, ATEX (explosieveiligheid) en andere essentiële beveiligingsaspecten.
 
Ook binnen de bliksembeveiliging staat de innovatie niet stil. Jules Goossens werkt met de nieuwste materialen, duurzaam (voor hergebruik geschikt) en veelal voordeliger.  
 
Meer informatie over Advies en ontwerp bliksembeveiliging? Neem contact op met Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V.