Document Controller


Jules Goossens is in Nederland en België een begrip als het gaat om aarding, bliksembeveiliging, overspanningsbeveiliging, NEN3140 inspectie en kathodische bescherming. Wij zijn topspecialist in het voorkomen van schade door elektrische verschijnselen. Wij richten onze dienstverlening met name op industrie, data- en telecommunicatie, en een brede variëteit aan publieke en private organisaties. Met een ambitieus team van zo’n 60 tot 80 medewerkers werken we vanuit meerdere vestigingen in België en Nederland. Veilig en duurzaam te werk gaan staat daarbij hoog in het vaandel.

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Document Controller
Standplaats Waalwijk

De functie
We zijn op zoek naar een documentcontroller voor de projectenafdeling om altijd de puntjes op de i te zetten! Alle projecten, inspecties en onderzoeken moeten gecontroleerd gerapporteerd en beheert worden. Voor deze nieuw op te zetten functie zoeken wij een medewerker met technische kennis die accuraat, zelfstandig en punctueel kan werken.

Je wordt verantwoordelijk voor, het beheer en het onderhoud van project gerelateerde documenten.

  • Op een correcte wijze indienen van documenten zoals beschreven in de contracten van bedrijf naar leverancier en viceversa
  • Het beheren van technische documenten en voorschriften van onder andere inspectie, keuring en onderzoek
  • Maken van rapportages na gedegen onderzoek en nauwe samenwerking met de diverse afdelingen
  • Registreren en beheren van alle documentatie en daar waar nodig verzorgen van wijzigingen, uitbreidingen en coördinering

Jouw profiel
Een technische achtergrond in de elektrotechniek met eigenschappen als punctueel, zelfstandig, onderzoeker en beheerder maakt jou een passende kandidaat om deze fulltime functie in te vullen.

Wij bieden

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de
    CAO Metaal & Techniek;
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden door middel van opleidingen en coaching ‘on the job’.

De sollicitatieprocedure

Stuur je reactie naar:
Jules Goossens Bliksembeveiliging B.V.
T.a.v. mevr. Y. Jennissen
Postbus 47
5140 AA Waalwijk
0416-762620 / hrm@julesgoossens.nl

Voor meer informatie kun je tevens terecht bij Bas Noorland, Managing Director via 0416-762628 en op www.julesgoossens.nl.